norske spilleautomater

Om Starburst

Er du klar til å ta en futuristisk reise ut i verdensrommet med Starburst, en 5 hjul, 10 gevinstlinjer fra Net Entertainment? Hvis du har mot til å hive deg ut i dette intergalaktiske eventyret, vil du bli belønnet med en vakkert spillopplevelse som gir deg linjer der du kan begge veier samt expanding wilds.

Starburst informasjon

Dette spillet er virkelig på en annen planet! Hva vil først få deg frem til sitt andre-verdslighet er dens uklanderlig presentasjon. Grafikken, som er markert med elegant grensesnitt og flotte symboler, er enestående. I mellomtiden, musikk og effekter er også omtrent perfekt. Det er virkelig ikke noe mer man kan be om når det kommer til levering av dette spillet.
Sammenfallende med utmerket presentasjon er spilleautomatens utrolig gameplay. Alt går problemfritt og spillets to unike egenskaper – expanding wild og toveis vinner – ser ut til å legge akkurat den rette mengden av nyanse uten å gå over bord på kompleksiteten. Starburst er virkelig en fryd for alle spillsanser!

Hvordan spille Starburst Spilleautomater

Når du har festet hjelmen og kastet deg i romdrakten, er neste oppgave å gjøre din innsats. Når du har gjort det, klikker du på den store grønne knappen på den nedre delen av grensesnittet for å få hjulene til å spinne. Alternativt kan du klikke på “maks innsats” for å starte hjulene ved hjelp av maksimum antall linjer og innsatsnivå med myntnivå som er aktiv.

I verdensrommet av Starburst, går gevinster begge veier og wilds expand. Mer presist, blir stjerneskudd ikonet vist på andre, tredje eller fjerde hjul vil den utvides til å dekke hele hjulet. Hva mer, når den har gjort dette, vil den utløse et spinn med expanding wild fortsatt holdt hvor den var. Dette kan skje opp til 15 flere ganger!